Vi trenger DIN stemme!!!

Hei hopp! *stortsmilefjæææs* :D ;);)

 

 

Har meldt meg opp på en konkurranse idag som er i samarbeid med 71 grader nord og bergans. Her får man muligheten til å være med på en reise og se det vakre landet vi bor i :) man får rett og slett oppleve deler av det syykt fantastiske eventyret som de som deltar i programmet: 71 grader nord som går på TVNORGE.

Jeg har valgt og ville dele denne drømmen med min bestevenninne, Helene som bor i hjembyen min Haugesund. Vi får ikke sett mye av hverandre etter at jeg flyttet til Oslo dessverre *grinefjæs <\3*

Så hva hadde ikke vært bedre enn og få oppleve denne turen sammen og tilføre ennå et minne oppi topptokket!? Det hadde vært noe vi hadde kunne levd på lenge i hver vår by på både øst og vest.

 

 

LEGGER VED LINKEN HER: KONKURRANSE

Klikk deg inn og stem på disse tullingene <3KONKURRANSE

Vi trenger alle stemmene vi kan få, man kan stemme en gang pr dag, det som er veldig synd er at vi er veldig sent ute... Og den siste dagen man kan stemme og at konkurransen avsluttes er allerede på torsdag neste uke!

 

Vi setter kjempe stor pris på alle stemmene vi får og sier på forhånd takk <3

Og hvor kult er det ikke at nettopp DU kan være med på og gjøre dette til en realitet og ikke bare en ønsketenking for oss veldig reiseklare jenter!? :D Reisen er nå i april, så den er rett rundt svingen.

 

 

 

STEM, STEM , STEM!!!!!

 

Stor klem fra the bffs :*

Ps, sjekk ut Helene sitt innlegg om konkuransen HER 

Én kommentar

Helene

12.03.2016 kl.20:27

<3

Skriv en ny kommentar

kineliane

kineliane

28, Haugesund

Følg mitt nye liv her i hovedstaden, Oslo. Flyttet hit fra Haugesund i november 2014. Jeg vil beskrive meg selv som ei livlig jente med godt humør, veldig distre og tullete. Kan kanskje virke litt alvorlig til og begynne med, men det får du bare leve med, slipper du meg inn så gjør jeg det samme :D Jeg elsker å trene! Treningen skjer som oftes på treningsenteret, der jeg trener styrke og kondisjon, ellers så klatrer jeg enten på vulkanen eller klatreverket her i Oslo. Uten om det så er jeg glad i å nyte det livet har og by på sammen med venner og famile <3

Kategorier

Arkiv

hits